Utólagos ablakszigetelés 12 hónap garanciával

muanyag ablakok szigetelese

Csökkentse rezsiköltségeit otthona komfortfokozatának növelésével – Ebben segít profi ablakszigetelés szolgáltatásunk!

Legyen otthona energia hatékonyabb!

Spóroljon utólagos ablakszigetelés révén a következő évtizedekben!

Növelje háza, lakása értékét profin szigetelt nyílászárókkal!

Nyáron tartsa kint a kánikulát, télen tartsa bent a meleget gazdaságosan!

Pihenjen nyugodtabban jobb zajszigetelés mellett!

Kevesebb pára, kevesebb por!

12 hónap tesztelési lehetőség az 1 éves garanciánknak köszönhetően!

Ki szökik a meleg, bejön a zaj? Sokat fogyaszt a légkondi, még sincs eléggé hűvös? Előre fél a téli fűtésszámlától? Megnézte már ablaki szigetelőképességét? Számos régi ablak rosszul szigetel, de az újabbak közt is sok a rosszul funkcionáló. Az utólagos ablakszigetelés magas minőségű nyílászárókat varázsol új és régi ablakaiból egyaránt. Fa ablak szigetelés mellett műanyag ablakok utólagos szigetelését is vállaljuk, gyors határidővel, Budapesten ingyenes helyszíni felméréssel! Ne hagyja megszökni energiáit az ablakon keresztül, hívjon minket még időben!

HÍVJON! +36 70 369 64 80

Miben segít az utólagos ablakszigetelés?

utólagos ablak szigetelés

Az utólagos ablakszigetelés a lehető legjobb választás, ha még használható ablakaiból szeretné kihozni a maximumot. Egy egyszerű ablak is jelentős hang- és hőszigetelést kínál, ha a megfelelő módszerekkel kezeljük. Ez igaz a régi, elhasználódott fa ablakokra is, amelyek profi kezek munkája nyomán új életre kelnek.

 • Hőszigetelés: Jobb hőmegtartás, könnyebben szabályozható benti hőmérséklet.
 • Energiahatékonyság: Kevesebb energiával elérhető megfelelő hőmérséklet.
 • Spórolás: A kevesebb energiafelhasználás alacsonyabb rezsiköltségeket is jelent, aminek az utóbbi időben hatalmas jelentősége lett.
 • Gazdaságosság: Egy ablak kicserélése macerás és drága. Az utólagos ablakszigetelés viszont kényelmes, tiszta munka és jutányos áron készül.
 • Zajszigetelés: A megfelelő ablakszigetelés nem csak a hőmérséklet szempontjából fontos, de a zajokat is kint tartja.
 • Pára- és porzárás: A jó ablakszigetelés megoldja a pára és a por okozta nehézségeket is.
 • Értéknövelés: Az utólagos fa ablak szigetelés és műanyag ablak szigetelés minden esetben növeli az ingatlan értékét.
AJÁNLATOT KÉREK

Az utólagos ablakszigetelés többet hoz a konyhára, mint amennyit elvisz

ablak szigetelés

Az ablakszigetelés egyszeri költség, az általa nyert előnyök viszont folyamatosan jelentkeznek, anyagilag is. Nagyon hamar megtérülő befektetésről van szó, melynek halogatása igazi pénzkidobás.

Ha több ablaka is rosszul záródik, vagy kikopott, esetleg nem is volt megfelelő szigetelése, számítania kell a magas számlákra, miközben kevésbé kényelmesen éli mindennapjait. Ha viszont az utólagos ablakszigetelés szolgáltatást választja, nagyobb kényelmet kap, kisebb számlák mellett.

Nem mellesleg az ingatlan értékét is alapvetően növeli, ha jól kifűthető vagy költséghatékonyan hűthető.

Nem tudja, hogy régebbi ablakai mennyire szigetelnek jól?

Esetleg túl magasnak látta számláit és érdeklik a spórolási lehetőségek?

Budapesten ingyenes helyszíni felméréssel megnézzük, lehet-e javítani nyílászárói szigetelőképességén!

INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉST KÉREK

Környezettudatosan az utólagos ablakszigetelés segítségével

Az utólagos ablakszigetelés környezetvédelmi szempontból is jó választás, mivel csökkenti a lakás fűtésének és hűtésének ökológiai lábnyomát. Ez megmutatkozik az ablakcserével összevetve és a hosszútávú energiafelhasználást nézve is. Az utólagos fa ablak szigetelés és az utólagos műanyag ablak szigetelés egyaránt elenyésző környezeti terhelést jelent, hiszen kivitelezése során még hulladék is alig keletkezik.

Miért válasszon minket, ha ablakszigetelés kell?

ablak javítás

Szakképzettség: Az asztalos szakmán belül is a nyílászárókra specializálódtunk és folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy lépést tartunk a legújabb megoldásokkal.

Tapasztalat: Több, mint 20 éve az ablakszigetelés, ablakjavítás területén dolgozunk és a műemléki jellegű ablakok utólagos szigetelésétől a műanyag ablakszigetelésig mindet csináltunk már.

Egyedi megoldások: Ha különleges feladat elé állítanak minket, akkor is tudjuk, mit kell tenni. Minden ablak más, ezért az ablakszigetelés is rugalmas és kreativitást, tudást igénylő munka.

Minőség anyagok: Mindig a célnak leginkább megfelelő, tartós és magas minőségű anyagokat használunk és eszközeink is korszerűek.

Egy ablaktól száz ablakig: Intézmények, egész társasházak esetén is vállaljuk az utólagos ablakszigetelés munkálatait, de egyetlen ablakához is hívhat minket.

Budapesten ingyenes kiszállás: A helyszíni felmérés fővárosunkban és közvetlen környezetében ingyenes, így Ön semmit sem veszít, ha megnézeti, az ablakszigetelés megoldja-e nyílászárója problémáit.

Pontos árajánlat: Szakszerű helyszíni felmérés után részletes árajánlatot adunk, így Ön végig tudja, mivel számoljon.

12 hónap garancia: Biztosítjuk, hogy az ablakszigetelés szolgáltatásunk kiállja az évszakok próbáját! Egy egész éven át tesztelheti munkánkat, amire garanciát vállalunk.

Biztos rezsicsökkentés: Az utólagos ablakszigetelés hamar megtérülő befektetés, hiszen a fűtési időszakban azonnal megmutatkozik a különbség.

ABLAKSZIGETELÉST SZERETNÉK

Ha fontos Önnek, hogy kevesebb költséggel, kevesebb energiával kifűtse vagy lehűtse lakását, az utólagos ablakszigetelés, legyen az fa ablak szigetelés vagy műanyag ablak szigetelés, egyszeri befektetéssel megoldja ezt!

Profi, elhivatott csapatunk 1 teljes év garanciával, ingyenes helyszíni felméréssel, jutányos áron vállalja az ablakszigetelés munkálatait bármilyen számú nyílászáró esetén! Magánszemély, cég vagy intézmény? Fa vagy műanyag, új vagy műemléki jellegű ablak?

Ne habozzon, javítsa ablakai szigetelőképességét, növelje ingatlana komfortfokozatát és energiahatékonyságát egy gyors és profi ablakszigetelés segítségével!

Kérjen ajánlatot!

  A kalkuláció során az általam megadott adataim kezeléséhez hozzájárulok (jelen nyilatkozatom visszavonásáig).
  Az adatvédelmi és Jogi Nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.
  Adatvédelmi nyilatkozat